De Groenhof

1
Inschrijvers
1 %
Verkocht
1
projectwaarde

Projectomschrijving

“Een woning waar alles is om er voor altijd te blijven.”

Hollandse vergezichten als decor. En het boerenerf als buurman. Ze vormen aan de rand van Ens prachtomstandigheden voor 6 levensloopwoningen. Hier smelten ontspanning en ontmoeting samen.

Nieuwe, gasloze woonruimtes als verlengstuk van een boerenerf; zo breidt Ens bescheiden uit. De Groenhof telt dan ook slechts 6 levensloopwoningen. Mooi aan de rand van het dorp, op 1 minuut van de N50.

De woningen verschillen onderling. De een heeft bijvoorbeeld wat meer tuin en een bredere kamer, de ander een prachtige erker. En de levensloopwoningen passen we natuurlijk makkelijk voor elke fase van uw leven aan. Alle woningen hebben trouwens een eigen achteringang.

Wat hebben wij gedaan?

Voor dit nieuwbouwproject tussen de boerenvelden in Ens waren wij verantwoordelijk voor het woonbehoefteonderzoek, de gehele vastgoedmarketing en -communicatie en de verkoopgesprekken met bijhorende contractafhandeling.

Geleverde diensten

Woonbehoefteonderzoek

Logo ontwerp

Projectwebsite

Verkoopbrochure

Banners & bouwborden

Plaatsing Funda

Social media

E-mailmarketing

Persberichten

Online marketing

Verkoopgesprekken

Contractafhandeling

Plan een gratis adviesgesprek in

Geen project is hetzelfde en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom bieden wij een gratis adviesgesprek op maat aan dat past bij jouw nieuwbouwproject.

Doe nu de gratis woonwensscan!

Kom erachter wat de specifieke woonwensen zijn per stad of drop!