De Oude Bakkerij
(In verkoop)

1
Inschrijvers
1 %
Verkocht
1
projectwaarde

Projectomschrijving

Wonen in het oude dorpscentrum van Ens. Met één been in het verleden, de ander in de toekomst. Op de plek waar in 1950 Jan Plaizier als één van de eerste pioniers zijn bakkerij startte, komen nu 9 koopwoningen onder de projectnaam: ‘De Oude Bakkerij Ens’. Een uitgebalanceerde combinatie van klassiek met modern; refererend aan de historische architectuur van De Delftse School, maar dan met alle comfort van nu.

De opzet van De Oude Bakkerij is kleinschalig. Dat is prettig. Hier kent u de buren en de buren kennen u. In de gezamenlijke binnentuin van De Oude Bakkerij kunt u elkaar ontmoeten. Een unieke situatie, wonen in het centrum van Ens en toch het aangename gevoel van privacy en geborgenheid! In De Oude Bakkerij bent u thuis in het dorp.

Wat hebben wij gedaan?

Voor dit nieuwbouwproject op deze unieke en historische locatie in Ens zijn wij verantwoordelijk voor het woonbehoefteonderzoek, de gehele vastgoedmarketing en -communicatie en de verkoopgesprekken met bijhorende contractafhandeling.

Geleverde diensten

Woonbehoefteonderzoek

Logo ontwerp

Projectwebsite

Verkoopbrochure

Banners & bouwborden

Artist impressies

Plaatsing Funda

Social media

E-mailmarketing

Persberichten

Online marketing

Events

Verkoopgesprekken

Contractafhandeling

Plan een gratis adviesgesprek in

Geen project is hetzelfde en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom bieden wij een gratis adviesgesprek op maat aan dat past bij jouw nieuwbouwproject.

Doe nu de gratis woonwensscan!

Kom erachter wat de specifieke woonwensen zijn per stad of drop!