De Smederij

1
Inschrijvers
0 %
Verkocht
1
projectwaarde

Projectomschrijving

In het stadshart van Emmeloord, aan de koplocatie van de Paardenmarkt (op de hoek van de Sportlaan, tussen de Bumalaan en de Noordzijde) wordt door Evertsen Bouw appartementencomplex “De Smederij” gerealiseerd. Het complex telt 8 comfortabele appartementen en 8 prachtig ingedeelde studio’s. De woonruimtes zijn verdeeld over 4 verdiepingen met allen een eigen terras of balkon.

De Smederij heeft een fijne ligging aan de rand van het centrum. Zo woon je op loopafstand van het winkelcentrum Lange Nering, zijn de horeca, het busstation en andere handige voorzieningen altijd dichtbij en ligt de natuur en ruimte om je heen. Kortom een prachtige locatie om te leven en te wonen.

Dit unieke nieuwbouwproject maakt het voor starters, ouderen en eenpersoonshuishoudens mogelijk om in het centrum van Emmeloord te gaan wonen voor een betaalbare prijs.

Wat hebben wij gedaan?

Voor dit nieuwbouwproject in Emmeloord zijn wij verantwoordelijk voor het woonbehoefteonderzoek, de gehele vastgoedmarketing en -communicatie en de verkoopgesprekken met bijhorende contractafhandeling.

Geleverde diensten

Woonbehoefteonderzoek

Logo ontwerp

Projectwebsite

Verkoopbrochure

Banners

Plaatsing Funda

Social media

E-mailmarketing

Online marketing

Verkoopgesprekken

Contractafhandeling

Plan een gratis adviesgesprek in

Geen project is hetzelfde en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom bieden wij een gratis adviesgesprek op maat aan dat past bij jouw nieuwbouwproject.

Doe nu de gratis woonwensscan!

Kom erachter wat de specifieke woonwensen zijn per stad of drop!