Vastgoed verkoop & contractafhandeling

Zoek je een partij die zowel de vastgoed verkoop als contractafhandeling voor je regelt? De verzamelde leads voor jouw nieuwbouwproject omzet in definitieve verkopen? En wil je dit doen met een partner die alle expertises onder één dak heeft? Dan ben je bij Strak Woonplan aan het juiste adres! Wij verzorgen namelijk de gehele verkoop en contractafhandeling van jouw nieuwbouwproject en gaan door tot het project 100% verkocht is.

Inhoudsopgave

De fases voor een succesvolle verkoop van nieuwbouwprojecten

“Een goed begin is het halve werk” is vooral van toepassing op het verkopen van nieuwbouwprojecten. Om die reden delen wij onze werkwijze op in 3 verschillende fases die garant staan voor een succesvolle verkoop.

De gratis woonwensscan

Onderzoeksfase = Woonwensen en woonbehoeftes in kaart brengen

Het wordt steeds belangrijkers om vraag en aanbod op elkaar af te laten stemmen binnen de woningmarkt. Voor je een nieuwbouwproject begint te ontwikkelen, wil je zeker weten dat mensen op zoek zijn naar datgene wat je aanbiedt. Wat zijn bijvoorbeeld de woonwensen, de woonbehoeftes en het budget van de potentiële kopers? Om dit te weten te komen, zetten wij een woonwensen- & woningmarktonderzoek in.

Vastgoedcommunicatie

Communicatiefase = Leads verzamelen door vastgoedmarketing & -communicatie

Door de stijgende huizenprijzen wordt het steeds een grotere uitdaging om de juiste kandidaat bij de juiste woning te vinden. Daarom is het van groot belang, door de inzet van vastgoedmarketing & vastgoedcommunicatie, om kwalitatieve leads te verzamelen voor jouw nieuwbouwproject. Wij zorgen ervoor dat het nieuwbouwproject op een prachtige wijze wordt gepresenteerd, zetten zowel gerichte online- als offlinecampagnes in om de juiste kandidaten te bereiken en verzamelen belangrijke informatie van deze potentiële kopers.

Vastgoed verkoop

Verkoopfase = Iedere verkoopkans benutten tijdens verkoopgesprekken

Doordat we al ontzettend veel te weten zijn gekomen over de potentiële kopers dankzij de onderzoeks- en communicatiefase, kunnen we persoonlijke verkoopkansen benutten in de verkoopgesprekken. We volgen iedere lead op, onderhouden nauw contact met de kandidaten en denken mee in mogelijkheden. Vanaf het eerste gesprek, contractafhandeling tot het uiteindelijk overhandigen van de sleutels, aan alles wordt gedacht.

Plan nu een gratis adviesgesprek in

Dus, wil je dat iedere verkoopkans optimaal wordt benut? Dat leads professioneel worden opgevolgd? En dat het contact met potentiële kopers nauw wordt onderhouden? Dan ben je bij Strak Woonplan aan het juiste adres! Met alle expertises onder één dak garanderen wij 100% verkoopsucces van jouw nieuwbouwproject.

Bijhorende diensten

Verkoopgesprekken

Onze NVM-nieuwbouwspecialisten gaan in gesprek met potentiële kopers om zo de verkoop succesvol af te ronden.

Contractafhandeling

Wij regelen de gehele contractafhandeling met de koper, zodat jij je hier niet mee bezig hoeft te houden.

Plan een gratis adviesgesprek in

Geen project is hetzelfde en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom bieden wij een gratis adviesgesprek op maat aan dat past bij jouw nieuwbouwproject.

Doe nu de gratis woonwensscan!

Kom erachter wat de specifieke woonwensen zijn per stad of drop!