Vastgoedcommunicatie & vastgoedmarketing

Wil je vastgoedcommunicatie inzetten om je nieuwbouwproject professioneel te presenteren? Wil je kwalitatieve leads verzamelen om jouw nieuwbouwproject succesvol te verkopen? En wil je dit het liefst doen met één partij die je volledig kan ontzorgen? Dan ben je bij Strak Woonplan aan het juiste adres! Wij verzorgen jouw vastgoedcommunicatie & vastgoedmarketing namelijk van a tot z en hebben alle expertises onder één dak.

Inhoudsopgave

Online vastgoedcommunicatie

Vroeger had je genoeg aan een brochure en een advertentie in de krant. Maar vandaag de dag zijn er zo ontzettend veel mogelijkheden! Vooral online zijn er vele manieren om in contact te komen met je doelgroep en iedereen is op zijn of haar eigen manier online actief. Het is dus cruciaal om vastgoedcommunicatie online effectief in te zetten voor het bereiken van de juiste potentiële kopers.

Vastgoedcommunicatie - Projectwebsite

Projectwebsite

Onmisbaar als online verzamelportaal voor jouw potentiële kopers.

Voor jouw nieuwbouwproject ontwerpen wij een speciale  projectwebsite. Deze projectwebsite presenteert op een prachtige wijze het nieuwbouwproject.

Hier kunnen potentiële kopers alle belangrijke informatie vinden, de brochure downloaden, artist impressies bekijken, contact opnemen met de makelaar en nog veel meer.

Maar het belangrijkste is uiteindelijk het digitale inschrijfformulier. Op dit formulier kunnen potentiële kopers waardevolle informatie achterlaten zoals bijvoorbeeld hun budget, wensen en contactgegevens.

Vindbaarheid google - SEO

Vindbaarheid Google (SEO)

Wordt gevonden op relevante zoekwoorden in de grootste online zoekmachine van Nederland.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de projectwebsite goed gevonden wordt in de zoekresultaten van Google. Google is voor vele mensen hét startpunt om online te zoeken naar hun toekomstige woning.

Om deze mensen te bereiken moet het nieuwbouwproject dus naast een mooie projectwebsite, ook geoptimaliseerd zijn voor Google.

Google kiest, op basis van verschillende factoren, op welke plaats deze website verschijnt bij het intypen van een bepaald zoekwoord.

Social media

Sociale media

Creatieve campagnes en gerichte content dat de doelgroep raakt en aanzet tot actie.

Het inzetten van sociale media is ideaal om het nieuwbouwproject digitaal onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep.

Wij richten de kanalen in, zetten campagnes in, posten relevante berichten en zorgen voor interactie.

Alles met het doel om bezoekers op de projectwebsite te krijgen en geïnteresseerden op de hoogte te houden van het nieuwbouwproject.

Funda website

Funda

Plaatsing van het nieuwbouwproject op het bekendste woningplatform van Nederland.

Aangezien potentiële kopers op Funda actief op zoek gaan naar hun toekomstige woning, plaatsen wij het nieuwbouwproject ook op Funda.

Funda is een zeer populair woningplatform in Nederland. De website ontvangt namelijk maandelijks ongeveer 43 miljoen bezoekers. Dit platform is dus een echte bron aan potentiële kopers!

Vastgoedcommunicatie - E-mailmarketing

E-mailmarketing

Blijf in contact en kom steeds meer te weten over jouw potentiële kopers door slimme e-mailmarketing.

Zodra een bezoeker zich aanmeld komt deze in een geautomatiseerde e-mailfunnel. Deze e-mails zorgen ervoor dat we belangrijke en persoonlijke informatie verzamelen voor de verkoop.

Naast de e-mailfunnel houden we iedereen ook op de hoogte van het project. Dit doen we door de inzet van digitale nieuwsbrieven.

Zo blijven we op een goede manier in contact met de belangstellenden tijdens het gehele proces.

Vastgoedcommunicatie - Artist Impressies

Artist Impressies

Breng het nieuwbouwproject tot leven met fotorealistische 3D impressies.

Om een nieuwbouwproject mooi te kunnen presenteren, is er beeldmateriaal nodig. Zo kunnen potentiële kopers ervaren hoe het project eruit komt te zien.

Aangezien een nieuwbouwproject vaak al verkocht moet zijn voordat het gebouwd wordt, is het onmogelijk om “echte” foto’s te maken.

Daarom zijn er zogeheten artist impressies. Dit zijn levensechte 3D impressies die bijna niet te onderscheiden zijn van echte foto’s. Ook artist impressies maken deel uit van onze dienst.

Offline vastgoedcommunicatie

We mogen natuurlijk niet vergeten om ook offline vastgoedcommunicatie in te zetten. Offline vastgoedcommunicatie kan als een flinke katalysator werken, zeker als het samenwerkt met online vastgoedcommunicatie. Zo kunnen we via offline communicatie leiden naar onderdelen van de online communicatie, denk hierbij bijvoorbeeld aan het werven van bezoekers naar de projectwebsite.

Vastgoedcommunicatie - Bouwborden en banners

Gebiedsmarketing

Val lokaal op door de inzet van bouwborden & banners op locatie.

Bouwborden en banners zijn vandaag de dag nog steeds erg effectief. Deze plaatsen we op de locatie van het project, om het onder de aandacht te brengen.

Bouwborden en banners lokken vaak nieuwsgierigheid uit, en zo krijg je gemakkelijk meer bezoekers op de website en sociale media. Het is dus een soort van gratis reclame op jouw eigen terrein.

Vastgoedcommunicatie

Verkoopbrochure

De uitnodiging en het visitekaartje van jouw nieuwbouwproject.

Natuurlijk mag een verkoopbrochure ook niet ontbreken. Daarom ontwerpen wij een mooie brochure met pakkende teksten, artist impressies, beeldmateriaal, projectinformatie en de contactgegevens van de verkopende makelaar.

Uiteraard helemaal in consistente stijl dat past bij de rest van het nieuwbouwproject.

Vastgoedcommunicatie - Verkoopbijeenkomst

Evenementen

Echt in contact met potentiële kopers tijden informatie- en verkoopbijeenkomsten.

Op deze evenementen kunnen potentiële kopers hun vragen stellen, kan het project fysiek voorgesteld worden en nog veel meer.

Deze bijeenkomsten zijn voornamelijk belangrijk om écht in contact te staan met de potentiële kopers. Via internet hebben ze namelijk al veel over het nieuwbouwproject gevonden, maar een fysieke ontmoeting zorgt voor vertrouwen bij de potentiële koper. Zowel in jou en jouw nieuwbouwproject.

Vastgoedcommunicatie - Persberichten

Persberichten

Gratis publiciteit in lokale kranten en nieuwswebsites door het schrijven van persberichten.

Een mooie vorm van gratis reclame is het schrijven van persberichten. Wij schrijven de inhoud en sturen deze door naar lokale kranten en andere nieuwsmedia.

Het bijkomende voordeel is dat deze media (zoals kranten en websites) een zekere vorm van autoriteit en vertrouwen hebben. De boodschap zal om die reden in de vorm van een nieuwsbericht meer aandacht krijgen en beter overtuigen dan bijvoorbeeld een advertentie.

Plan nu een gratis adviesgesprek in

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden en is niet ieder project hetzelfde. Maar, wil je vastgoedcommunicatie & vastgoedmarketing voor jouw nieuwbouwproject professioneel aanpakken? En het liefst alles bij één partij doen, in plaats van heen en weer te communiceren met verschillende partijen? Dan ben je bij Strak Woonplan aan het juiste adres! Met alle expertises onder één dak garanderen wij 100% verkoopsucces van jouw nieuwbouwproject.

Ben je benieuwd hoe wij jouw nieuwbouwproject succesvol zouden vermarkten? Plan dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in, en dan bekijken we graag samen met jou wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Bijhorende diensten

Projectbranding

Wij ontwikkelen een passende naam, een onderscheidende huisstijl en een onderbouwde positionering.

Artist impressies

Op basis van de schetsen en plattegronden maken wij levensechte interieur en exterieur impressies.

Verkoopbrochure

Voor jouw nieuwbouwproject ontwikkelen wij een verkoopbrochure met sfeerbeelden & projectinformatie.

Projectwebsite

Een pakkende website voor jouw nieuwbouwproject met wervende teksten en het digitale inschrijfformulier.

Plaatsing op Funda

Met het plaatsen van jouw project op Funda, bereiken wij een grote database vol met potentiële kopers.

Sociale media

Wij richten de kanalen in, plaatsen met regelmaat relevante berichten en ontwikkelen gerichte campagnes.

Evenementen

Evenementen zijn ideaal om het project fysiek te presenteren en écht in contact te staan met geïnteresseerden.

Bouwborden & Banners

Voor op locatie ontwerpen wij bouwborden en banners om het project fysiek onder de aandacht te brengen.

Persberichten

Wij schrijven persberichten over jouw project en sturen deze door naar de lokale kranten voor gratis publiciteit.

Plan een gratis adviesgesprek in

Geen project is hetzelfde en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom bieden wij een gratis adviesgesprek op maat aan dat past bij jouw nieuwbouwproject.

Doe nu de gratis woonwensscan!

Kom erachter wat de specifieke woonwensen zijn per stad of drop!