Vastgoedmarketing & vastgoedcommunicatie

Wil je vastgoedcommunicatie professioneel inzetten? Wil je kwalitatieve leads verzamelen om jouw nieuwbouwproject succesvol te verkopen? En wil je dit het liefst doen met één partij die je volledig kan ontzorgen? Dan ben je bij Strak Woonplan aan het juiste adres! Wij verzorgen jouw vastgoedmarketing & communicatie namelijk van a tot z en hebben alle expertises onder één dak.

Online vastgoedmarketing

Vroeger was vastgoedcommunicatie een stuk eenvoudiger dan tegenwoordig. Het enige wat je nodig had was een brochure, een bouwbord en een advertentie. Maar vandaag de dag zijn er ontzettend veel mogelijkheden, en is iedereen online actief. Het is dus cruciaal om vastgoedcommunicatie online effectief in te zetten voor het bereiken van de juiste potentiële kopers.

Prachtige presentatie op je eigen projectwebsite inclusief digitaal inschrijfformulier

Voor jouw nieuwbouwproject ontwerpen wij een professionele website. Deze projectwebsite presenteert op een prachtige wijze het nieuwbouwproject. Hier kunnen potentiële kopers de digitale brochure downloaden, artist impressies bekijken, contact opnemen met de makelaar en nog veel meer. Maar het belangrijkste is uiteindelijk het digitale inschrijfformulier. Op dit formulier kunnen potentiële kopers waardevolle informatie achterlaten zoals bijvoorbeeld hun budget, wensen en contactgegevens.

Vastgoedcommunicatie - Projectwebsite

Vindbaarheid Google

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de projectwebsite goed gevonden wordt in de zoekresultaten van Google. Google is een van de meest populaire zoekmachines en is voor vele mensen hét startpunt om online te zoeken naar hun toekomstige woning. Om deze mensen te bereiken moet het nieuwbouwproject dus een goed opgebouwde projectwebsite hebben die is ingericht om gevonden te worden op relevante zoekwoorden. Tegenwoordig zijn er miljoenen websites. Google kiest, op basis van verschillende factoren, op welke plaats deze website verschijnt bij het intypen van een bepaald zoekwoord.

Vastgoedcommunicatie - Google

Sociale media voor relevante berichten en gerichte campagnes

Op sociale media plaatsen wij met regelmaat relevante berichten, en voeren we gerichte campagnes. Deze berichten kunnen verschillende doelen hebben. Zo kunnen berichten op social media gebruikt worden om call-to-actions naar de projectwebsite te plaatsen, of om mensen te informeren over het nieuwbouwproject.

Vastgoedcommunicatie - Social media

Plaatsing van jouw nieuwbouwproject op Funda

Aangezien we weten dat potentiële kopers op Funda actief op zoek gaan naar hun toekomstige woning, plaatsen wij het nieuwbouwproject ook op Funda. Funda is een zeer populaire vastgoedsite in Nederland, de website ontvangt namelijk maandelijks ongeveer 43 miljoen bezoekers. Dit platform is dus een echte bron aan potentiële kopers!

Vastgoedcommunicatie - Funda

Breng jouw nieuwbouwproject tot leven met Artist impressies

Om een project mooi te kunnen presenteren, is er beeldmateriaal nodig zodat potentiële kopers goed kunnen zien hoe het project eruit komt te zien. Aangezien een nieuwbouwproject vaak nog niet afgewerkt is, is het onmogelijk om foto’s te maken. Daarom zijn er zogeheten artist impressies. Dit zijn levensechte interieur en exterieur impressies die middels 3D worden ontwikkeld en bijna niet te onderscheiden zijn van echte foto’s. Ook artist impressies maken deel uit van onze dienst.

Vastgoedcommunicatie - Artist Impressies De Oude Bakkerij in Ens

Offline vastgoedcommunicatie

We mogen natuurlijk niet vergeten om ook offline aan marketing te doen. Offline vastgoedcommunicatie kan als een flinke katalysator werken, zeker als het samenwerkt met online vastgoedcommunicatie. Zo kunnen we via offline marketing leiden naar onderdelen van de online marketing, denk hierbij bijvoorbeeld aan het werven van bezoekers naar de projectwebsite.

Val lokaal op door de inzet van bouwborden & banners

Bouwborden en banners zijn vandaag de dag nog steeds erg effectief. Deze plaatsen we op de locatie van het project, om het onder de aandacht te brengen. Bouwborden en banners lokken vaak nieuwsgierigheid uit, en zo krijg je gemakkelijk meer bezoekers op de website en social media. Het is dus een soort van gratis reclame op jouw eigen terrein.

Vastgoedcommunicatie - Bouwbord De Groenhof in Ens

Gratis publiciteit in lokale kranten door het schrijven van persberichten

Nog een vorm van gratis reclame is het schrijven van persberichten. Deze persberichten sturen we door naar lokale kranten. Zo bereiken we veel mensen, zonder de kosten van een grote campagne te moeten betalen.

Vastgoedcommunicatie - Persberichten

Verkoopbrochure voor een professionele projectpresentatie

Natuurlijk mag een verkoopbrochure ook niet ontbreken. Daarom ontwerpen wij een mooie brochure met pakkende teksten, artist impressies, beeldmateriaal, projectinformatie en de contactgegevens van de verkopende makelaar. Uiteraard helemaal in consistente stijl dat past bij de rest van het nieuwbouwproject.

Vastgoedcommunicatie - Verkoopbrochure

Echt in contact met potentiële kopers tijden informatie- en verkoopbijeenkomsten

Last but not least, moeten er ook nog bijeenkomsten georganiseerd worden. Op deze bijeenkomsten kunnen potentiële kopers hun vragen stellen, kan het project fysiek voorgesteld worden en nog veel meer. Deze bijeenkomsten zijn voornamelijk belangrijk om écht in contact te staan met de potentiële kopers. Via internet hebben ze namelijk al veel over het nieuwbouwproject gevonden, maar een fysieke ontmoeting kan ervoor zorgen dat er bij de potentiële koper vertrouwen, in jou en jouw nieuwbouwproject, wordt gewekt.

Vastgoedcommunicatie - Verkoopbijeenkomst De Oude Bakkerij in Ens

Plan nu een gratis adviesgesprek in

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden en is niet ieder project hetzelfde. Maar, wil je vastgoedmarketing & -communicatie voor jouw nieuwbouwproject professioneel aanpakken? En het liefst alles bij één partij doen, in plaats van heen en weer te communiceren met verschillende partijen? Dan ben je bij Strak Woonplan aan het juiste adres! Met alle expertises onder één dak garanderen wij 100% verkoopsucces van jouw nieuwbouwproject.

Ben je benieuwd hoe wij jouw nieuwbouwproject succesvol zouden vermarkten? Plan dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in, en dan bekijken we graag samen met jou wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Bijhorende diensten

Projectbranding

Wij ontwikkelen een passende naam, een onderscheidende huisstijl en een onderbouwde positionering.

Artist impressies

Op basis van de schetsen en plattegronden maken wij levensechte interieur en exterieur impressies.

Verkoopbrochure

Voor jouw nieuwbouwproject ontwikkelen wij een verkoopbrochure met sfeerbeelden & projectinformatie.

Projectwebsite

Een pakkende website voor jouw nieuwbouwproject met wervende teksten en het digitale inschrijfformulier.

Plaatsing op Funda

Met het plaatsen van jouw project op Funda, bereiken wij een grote database vol met potentiële kopers.

Sociale media

Wij richten de kanalen in, plaatsen met regelmaat relevante berichten en ontwikkelen gerichte campagnes.

Bijeenkomsten

Bijeenkomsten zijn ideaal om het project fysiek te presenteren en écht in contact te staan met geïnteresseerden.

Bouwborden & Banners

Voor op locatie ontwerpen wij bouwborden en banners om het project fysiek onder de aandacht te brengen.

Persberichten

Wij schrijven persberichten over jouw project en sturen deze door naar de lokale kranten voor gratis publiciteit.

Plan een gratis adviesgesprek in

Geen project is hetzelfde en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom bieden wij een gratis adviesgesprek op maat aan dat past bij jouw nieuwbouwproject.

Doe nu de gratis woonwensscan!

Kom erachter wat de specifieke woonwensen zijn per stad of drop!